Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-09@13:57:55 GMT

سماک؛ پایانی بر امضاهای طلایی

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۱۳۰۷۱

سماک؛ پایانی بر امضاهای طلایی

یک مقام مسئول گفت: گفت: سامانه سماک عامل حذف امضاهای طلایی است و افراد به جای گرفتن بیش از ۱۸۰ مجوز می‌توانند به صورت مستقیم با ورود به سامانه درخواست خود را ارائه دهند.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مرتضی حنیفه زاده مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مجری طرح پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها از تولید در بخش کشاورزی کشور در رابطه با نحوه اجرای شعار سال در بخش کشاورزی و تحقق رفع موانع تولید اظهار کرد: در راستای منویات مقام معظم رهبری و اجرایی شدن شعار سال، وزارت جهاد کشاورزی نشست‌های متعددی برگزار کرده و کمیته‌های مختلفی را تشکیل داده است اما این کمیته‌ها به حد مطلوب پاسخگو نبود، بنابراین وزیر جهاد کشاورزی مجری طرح پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها را معرفی کرد و این بخش با کمک مردم موانعی که باعث به خطر افتادن امنیت غذایی در کشور می‌شود را مرتفع خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به هدف این طرح خاطرنشان کرد: هدف این طرح تسهیل روندها، کاهش قوانین، بخش‌نامه‌ها و آئین‌نامه‌های موجود است که موجب تأخیر در سرمایه‌گذاری‌های کشاورزی و از بین رفتن روحیه کشاورزان می‌شود.

حنیفه زاده ادامه داد: در این راستا توانستیم با ۴۴۷ گروه جهادی تفاهم نامه‌ای داشته باشیم و مشکلات توسط گروه‌های جهادی «شناسایی» و «مرتفع» می‌شوند.

وی افزود: مشارکت مردم در اجرای این طرح، باعث می‌شود نتیجه را ملموس‌تر درک کنند، در حال حاضر سامانه تاک (شبکه اجتماعی کشاورزی ایران) بخشی را برای ارتباط با مجری طرح مانع زدایی اختصاص داده است و مردم به صورت روزانه مشکلات خود را برای ما ارسال می‌کنند.

مجری طرح پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها از تولید در بخش کشاورزی کشور تصریح کرد: هدف کلی این طرح، تغییر نگرش در مجموعه وزارت جهاد کشاورزی است، ما باید قوانین را تسهیل کنیم تا هر فردی بخواهد به مبحث کشاورزی ورود کند روند کار برایش تعیین شده و عیان باشد.

وی افزود: مانع زدایی‌ها شامل قوانین، آئین نامه‌ها و بخش‌نامه‌ها و افرادی است که به هر نحوی مانع فرایند رونق تولید کشاورزی خواهند بود که ما با حمایت قوه قضائیه این افراد را شناسایی و به قوه قضائیه معرفی خواهیم کرد.

حنیفه زاده در رابطه با سامانه سماک (سامانه مجوزهای الکترونیکی کشاورزی) گفت: سامانه سماک عامل حذف امضاهای طلایی است و افراد به جای گرفتن بیش از ۱۸۰ مجوز می‌توانند به صورت مستقیم با ورود به سامانه درخواست خود را ارائه دهند، ضمن این که در این سامانه می‌توانند روند کامل رسیدگی به درخواست خود را رصد کنند.

وی افزود: افراد می‌توانند در صورت افزایش زمان رسیدگی به درخواست، شکایت خود را ارائه دهند و اعمال قدرت و اعمال نفوذ با حذف امضای طلایی حذف شده است.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: محصولات کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی امضاهای طلایی مانع زدایی ها جهاد کشاورزی مجری طرح نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۳۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان

صالح محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر اظهار کرد: بخشی از این اعتبار به متقاضیان خرید موتور پمپ آب کشاورزی پرداخت شده است و این مهم استمرار پیدا خواهد کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به سهم ۱۴۶ میلیارد تومانی استان در بخش مکانیزاسیون در سال گذشته اضافه کرد: علت عدم تخصیص تمام سهم اختصاصی در نظر گرفته شده به بهره برداران استان گیلان مشکل ایجاد شده در سامانه سمات بانک کشاورزی بوده است و امیدواریم در سال جدید ضمن توجه به جاماندگان معرفی شده سال قبل پرداخت تسهیلات را ادامه دهیم.

محمدی تصریح کرد: در سال جاری سهم استان در خط اعتباری ویژه مکانیزاسیون ۲۴۰ میلیارد تومان است و به مثابه سال‌های گذشته پس از هماهنگی با مدیریت شعب بانک کشاورزی توزیع شهرستانی و سهم شهرستان در اختیار مدیران جهاد کشاورزی قرار خواهد گرفت تا نسبت به معرفی متقاضیان واجد شرایط به سیستم بانکی اقدام شود.

کد خبر 6098943

دیگر خبرها

  • حضور بدون مانع سرمایه‌گذاران در بخش کشاورزی
  • خسارت ۳.۵ میلیارد ریالی سیل به زیرساخت‌های آب و خاک
  • امسال واردات گندم نخواهیم داشت
  • وزارت جهاد کشاورزی: امسال واردات گندم نداریم
  • طرح جهاد میدانی محققان زراعت و حفظ نباتات در سرعین اجرا شد
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان