Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@08:53:45 GMT

اجرای سامانه سماک کشاورزان از ابتدای بهمن ماه

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۶۸۲۰۸

اجرای سامانه سماک کشاورزان از ابتدای بهمن ماه

به گزارش ایرنا، «شاهپور علائی مقدم» امروز (سه شنبه) در مراسم افتتاح هشتمین نمایشگاه تخصصی نهاده‌های کشاورزی تهران که در محل بوستان گفت‌وگو برگزار شد، در جمع خبرنگاران افزود: اکنون برای محصولات انباری و سردخانه‌ای که معطل صادرات هستند دو استراتژی در نظر گرفته‌ایم.

رییس سازمان حفظ نباتات کشور تصریح کرد: در این شرایط برگه آنالیز شرط صدور محصولات صادراتی و شناسه تولیدکنندگان در سامانه سماک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: این سامانه فعالیت خود را با حضور دو هزار مدیر فنی و ۳۵ آزمایشگاه معتبر آغاز می‌کند.

علایی مقدم با بیان اینکه محدودیت صادراتی فلفل و سیب درختی تنها برای ایران نیست، گفت: روسیه طی ماه های اخیر  برای ۲۱ محصول ۱۶ کشور محدودیت صادراتی ایجاد کرده است و این موضوع تنها مختص به ایران نیست.

صادرات ۶ میلیون تن سبزی و صیفی طی ۹ ماه

رییس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: طبق آمارها از ابتدای سال تا پایان آذرماه ۶ میلیون تن سبزی و صیفی به کشورهای هدف صادر شده و حتی صادرات این ماه نسبت به ماه گذشته رشد داشته است.

وی با بیان اینکه ۹۸ درصد سموم کشور وابسته به واردات است، افزود: اکنون ۳۵ هزارتن سم در عرصه های کشاورزی به مصرف می رسد که اگر تقسیم بر جمعیت شود سرانه مصرف برای هر ایرانی ۴۰۰ گرم محسوب می شود.

رییس سازمان حفظ نباتات کشور اضافه کرد: ایران در واقع یک درصد سموم مصرفی دنیا را دارد پس چگونه وقتی میانگین مصرف پایین است محصولات ما دارای باقی‌مانده سموم است.

علائی مقدم با اشاره به اینکه اکنون در کشور ۸۴۰ کلینیک گیاه پزشکی داریم، افزود: براساس آمارها هشت هزار و ۵۰۰ فروشگاه سم داریم که بدون نسخه سم در اختیار تولیدکنندگان قرار می دهند.

هشت درصد کشاورزان دارای مدرک آکادمیک

وی ادامه داد: طبق آمارها از ۴.۵ میلیون کشاورز در کشور ۳۵ درصد بیسواد، ۳۴ درصد دارای تحصیلات ابتدایی و متوسطه، ۲۵ درصد دارای مدرک دیپلم و فوق دیپلم، هشت درصد دارای تحصیلات آکادمیک لیسانس، فوق لیسانس و دکتری هستند.

علایی مقدم درباره آموزش و ترویج مصرف سموم کشاورزی گفت: سم باید با نسخه کلینیک های گیاه پزشکی ارایه شود در عین حال کشاورزان ما نیازمند ارتقای سطح مهارت و آموزش هستند که باید توسط مروجین کشاورزی انجام شود.

رییس سازمان حفظ نباتات کشور با تاکید بر بحث نظارت بر تولیدات کشاورزی افزود: تولیدات کشاورزی نیازمند تشدید نظارت های سازمان مختلف است.

به گزارش ایرنا، هشتمین نمایشگاه تخصصی نهاده های کشاورزی تهران با شعار «رونق کشاورزی، توسعه پایدار» از امروز بیست و هشتم دی ماه آغاز و تا یکم بهمن ماه به مدت چهار روز در محل نمایشگاه های بوستان گفت‌وگو برگزار می شود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی سازمان حفظ نباتات کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی سازمان حفظ نباتات کشور وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی سازمان حفظ نباتات کشور رییس سازمان حفظ نباتات کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۸۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی بارش کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، پژوهشکده اقلیم شناسی و تغییر اقلیم پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور برای نخستین بار در سطح کشور سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی بارش و دمای هوا ویژه استان گیلان را به سفارش اداره کل هواشناسی استان گیلان طراحی و راه اندازی کرد.

این سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی با توجه به جایگاه استان گیلان به عنوان یکی از قطب‌های کشاورزی در سطح کشور و همچنین آگاهی از وضعیت جوی ماه‌های آینده این استان که می‌تواند نقش بسزایی در تصمیم‌های کلان استان به ویژه در حوزه آب و کشاورزی داشته باشد توسط محققین پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، طراحی و راه اندازی شد؛ این سامانه با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از فروردین ماه سال جاری (ابتدای فصل کشت) مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

هدف اصلی این پروژه بومی سازی و ارتقای دقت پیش بینی‌های بلند مدت که از طریق پس پردازش برونداد مدل‌های پیش بینی دینامیکی موسوم به (ECMWF) و با بهره‌گیری از تکنولوژی هوش مصنوعی جهت پیش بینی وضعیت بارش و دمای هوا برای ۳ تا ۶ ماه آینده استان گیلان انجام می‌شود.

کد خبر 6100120 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • اجرای کشاورزی حفاظتی در بیش از ۷ هزار هکتار از اراضی زراعی ارومیه
  • اجرای مانور مبارزه با بیماری زنگ زرد گندم در مزارع پلدشت 
  • ۹۹.۵ درصد اراضی ملی کشور دارای سند است
  • طرح جهاد میدانی محققان زراعت و حفظ نباتات در سرعین اجرا شد
  • ۵۴ درصد اراضی کشاورزی کشور حدنگاری شد
  • توجه به کشاورزی نیاز امروز کشور است
  • راه اندازی سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی بارش کشور
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه GIS ثبت شد
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه جی آی اس ثبت شد
  • شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی